Josep Font za Niveo.

Nivea je spet združila moči z modnim oblikovalcem. Tokrat s špancem Josepom Fontom, ki je oblikoval tri različne škatlice za Niveo soft. Ni pa to prvi oblikovalec, ki je oblikoval za tovrstno kremo. Sama imam namreč doma tudi eno, ki jo je oblikovala indijka Manish Arora. V Barceloni sem jo kupila čisto po naključju in ker sem res potrebovala kremo :) Žal pa ne vem koliko oblikovalcev je z Niveo v preteklosti že sodelovalo. Če bo kdo kaj izbrskal, bom informacije zelo vesela.

Nivea has once again joined forces with fashion designer. This time with the Spaniard Josep Font, who has designed three different packages for Nivea soft. But this is not the first designer who has designed for this particular cream. I also own one designed by Indica Manish Arora. I bought it in Barcelona by coincidence and because I really needed some cream :) Unfortunately I don’t know how many designers already collaborated with Nivea. If someone finds out something, please let me know.

Tagi: , ,

  1. Draga Anja,

    NIVEA je za kremo NIVEA Soft res sodelovala le s tema dvema oblikovalcema. NIVEA zelo rada sodeluje z različnimi oblikovalci pri oblikovanju vseh embalaž iz svojega asortimaja. Letos je na primer pri oblikovanju embalaže za dezodorant Pearl & Beauty sodelovala tudi z Emily Hogarth. Verjetno najbolj znano sodelovanje pa je bilo leta 2009 s Chantal Thomass, ki je za NIVEO oblikovala kolekcijo ličil. Vsekakor se takih sodelovanj že veselimo tudi v prihodnje in smo veseli, da jih opazite tudi vi. Če vam pa lahko še kako pomagamo s kakšnimi informacijami, pa smo z veseljem na voljo.

    Prijazen pozdrav,

    vaša NIVEA