september issue.

Vogue zame predstavlja perfekcijo vsem modnim revijam. Teksti so kakovostni, fotografije božanske in občutek, ko ga držiš v roki, neprecenjiv. Lahko kdo reče, da pretiravam, a Vogue je revija s stasom.

Sama sem že od nekdaj ljubitelj revij. Če se mi ni dalo brati napisanega, sem gledala fotografije in seveda reklame. Nič čudnega, da me je življenje pripeljalo ravno v njihov svet :) Nekdo, ki ne vidi pomena v tem, da so modne revije narejene največ iz oglasov (a zelo kvalitetnih) in fotografij, nima razjasnjenega pomena modne revije. Bistvo lepote je namreč v tem, da jo vsak vidi drugače in fotografija to človeku dovoljuje.

V tem trenutku imam pred sabo septembrsko številko francoske izdaje Voguea, ki je bila samo zame prinešena iz Francije. In če sem lani pisala o 726. straneh, bom tokrat le o 396., a še vedno o velikem zalogaju mode na enem kupu. Francosko (še) ne znam, mislim pa, da bo vseeno dovolj, če bom gledala z očmi in srcem in nič razmišljala.

Na naslovnici je tokrat monaška princesa Charlotte Casiraghi, ki je pozirala pred objektivom vsem dobro poznanega Maria Testina. Postavil jo je v zanimiva okolja in ji nadel glamurozne kontraste. Veliko posnetkov je nastalo v naravi, kar mi je še posebej všeč. Rada vidim, da modo povezujejo z naravo. Kakorkoli … fotografije so čudovite, kar je bilo tudi za pričakovati. Testino pač ne razočara :)

Vogueva vsebina spet obeta veliko. Brskanje po novih jesenskih zapovedih bo zabavno. Zanimajo me barve in kroji, predvsem pa nakit ter vsa ostala dekoracija. Oblikovalci visoke mode vedno naredijo presežke in ravno zaradi tega vem, da me bo Armani spet očaral.

Last year I was writing about september issue of American Vogue which has 726 pages. Today I’m holding French issue with Charlotte Casiraghi on the cover. With its 396 pages this issue of Vogue is still as professional as Vogue should be.

Charlotte Casiraghi was photographed by well known Mario Testino. He took photos at interesting places and dressed  Charlotte in glamorous contrasts. A lot of photos are made in nature. I like when people connect fashion and nature. Anyway … those photos are amazing. Testino never disappoints :)

September issue of French Vogue brings a lot. I will be searching for new autumn trends with a lot of fun. Fashion designers always make surpluses and that’s why I know that Armani will impress me again.

Tagi: , ,

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !