5. bienale vidnih sporočil.

Tako, višje sile, ki bi mi preprečila, da bi se odzvala povabilu ni bilo. Še vreme mi je bilo naklonjeno in je z deževanjem nadaljevalo, ko sem bila že na poti domov. Razstava je name naredila zelo pozitiven vtis. Slovensko grafično oblikovanje se lahko kosa s svetovnim. Naši ustvarjalci so kvalitetni in lepo je videti toliko odličnih del na enem mestu. Če bi živela v Ljubljani, bi Narodno galerijo nedvomno obiskala še enkrat, a tokrat čez dan, ko bi razstavišče skozi vsa tista steklena okna osvetljevala naravna svetloba in gotovo bi opazila še kaj, kar je v vsem tem vrvežu šlo mimo mene. Če vas včeraj ni bilo, imate čas, da si razstavo ogledate vse do 27. novembra. Mislim, da vam ne bo žal :)

The exhibition of the best Slovenian works in the field of design have made very positive impression on me. Slovenian graphic design can totally compete with the world’s best works. Our artists are of high quality and it was nice to see so many great works in one place. If you did not visit the exhibition yesterday, you have time until November 27th. You will not regret it.

Tagi: , ,

  1. hihi, pa glih moj logo si slikala.. super reportaža.
    škoda, ker se nismo srečale! ;)

  2. A res? :) Ful fajn! Res škoda, ja. Sicer pa nič čudnega, ko pa je bilo toliko ljudi. Pa drugič :)

  3. Super, zapisanjo v beležnici in ogled takoj, ko sem v Ljubljani :) in že kolikor spremljam slovensko grafično oblikovanju na spletu, lahko tudi jaz rečem, da je resnično kvalitetno

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !