čas bo za nov koledar.

(vir fotografij: Dom in stil)

Koledarji so moja šibkost. Nikoli si nobenega ne kupim (če odštejem beležko), a na koncu vsakega leta si želim kakšnega posebnega, potem nanj pozabim in gre leto naokrog. To, da sem se letos na ta koristen pripomoček spomnila že pred decembrom, pa ni ravno naključje.

Portal Dom in stil si je zamislil zanimiv projekt. K sodelovanju je povabil 12 umetnikov (9 iz Slovenije in 3 iz Italije), ki so prispevali 12 popolnoma različnih ilustracij in tako soustvarili stenski koledar za leto 2012. Natisnjenih je 300 izvodov, a niti enega ne bo mogoče kupiti v prosti prodaji. Če ga želite imeti, lahko sodelujete na dobrodelnih licitacijah, se pridružite facebook skupini portala Dom in stil ali pa še kakšen teden počakate na mojo nagradno igro in upate, da vas bom izžrebala :)

Več o koledarju in o tem kdo so umetniki si lahko preberete tukaj.

Za konec pa naj se zahvalim še ekipi portala Dom in stil, ki me je povabila k sodelovanju. Mi je v veselje!

Web portal named Dom in stil (Home and Style) has invited 12 artists to its new project. 9 artists from Slovenia and 3 from Italy donated 12 illustrations and co-created wall calendar for 2012. There is 300 copies printed but not even one can be bought commercially. If you want a copy of a calendar, you can participate in charity auctions, join a facebook group of portal Dom in stil or wait for my giveaway, which will be in a week :)

You can read more about calendar and who are the artists here.

At the end I would like to thank to the team of portal Dom in stil, which invited me to participate. It’s a pleasure!

Tagi: ,

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !