link.

Pa smo že v decembru. Ta je poleg marca, ko imam rojstni dan, moj najljubši mesec. Lepo je, ko s čajem v roki tičiš doma na toplem, zunaj padajo snežinke, kuhinja pa diši po pecivu. Lepo je, ko je hiša vsa okrašena in pod jelko tičijo razna darila. Najlepše pa je, da smo vsi skupaj.

In čeprav je že december, sem vam jaz dolžna še nekaj za nazaj :)

Za tokratni link sem izbrala moj najljubši modni blog. Bere ga ogromno število ljudi in je verjetno poznan po celem svetu. Ja, Scott Schuman je s svojimi modnimi uličnimi fotografijami osvojil tako navadne ljubitelje zanimivih modnih stajlingov, kot tudi priznane modne revije.

The Sartorialist pa je predvsem blog, ki ga gledaš in ne bereš. Jaz imam to najraje. Fotografije so same po sebi vedno dovolj zgovorne. Ljudje na njih pa prihajajo iz različnih mest, sama pa sem zasledila največ tistih iz New Yorka, Milana in Pariza. Če gledaš dovolj natančno, vidiš med njimi občutne razlike. Američana pač ni težko ločiti od francoske elegance, Italijani pa so tako ali tako nekaj posebnega.

Na blogu je tudi nekaj zanimivih rubrik katerim določene fotografije sledijo. Meni najljubša je bila All the Pretty Photographers, ki pa je žal že zaključena.

Torej, greh je, če ste modni navdušenec in The Sartorialista še niste obiskali :)

The Sartorialist is my favorite fashion blog. With fashion photos from the street, author of the blog, Scott Schuman, became interesting for ordinary fashion lovers and also for big fashion magazines.

The best of all is that this is the blog which is meant to be watched. Photos can tell you enough. On the blog you can also find different topics. Topic, which I loved the most but is already finished, is called All the Pretty Photographers.

If you are fashion lover, you should know The Sartorialist :)

Tagi: ,

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !