link.

Za revijo Scenario sem izvedela šele kakšen mesec nazaj, ko sem na nekem arhitekturnem dogodku naletela na brezplačen izvod. Doma sem si nato vzela čas in jo natančneje prelistala. Sam koncept me je sicer navdušil že na začetku, ko pa sem prebrala še enega izmed člankov, pa sem vedela, da v rokah držim  kvalitetno čtivo. Čtivo, ki se mi zdi dovolj sproščeno, da ga lahko prebiraš tudi ob utrujenih večerih, in hkrati dovolj strokovno, da izveš veliko novega in si odgovoriš na mnoga vprašanja.

Scenario ustvarjajo na Danskem, natančneje na Inštitutu za študije prihodnosti (Copenhagen Institute for Futures Studies). Za slovensko izdajo pa skrbi Zavod Big. V svojih objavah se osredotočajo na znanje in informacije o možni prihodnosti. Obračajo se k družbi in s tem ugotavljajo kako se bo naše življenje morda spreminjalo. Kot pravijo sami:”Naš glavni cilj je, da bralcem zagotovimo edinstven vir znanja in globlje razumevanje trendov in tendenc, ki bodo vplivale na nas in na našo prihodnost.”

Danes vam torej namenjam ta link, da si preberete nekaj drugačnega, kvalitetnega in globljega. Nekaj novega za nov začetek tedna.

Scenario magazine is relaxed and professional literature, created in Copenhagen Institute for Futures Studies. They are searching for knowledge and information about the possible future. They are analyzing the society to discover how our lives might be changed. As they say:”Our main goal is to provide readers a unique source of knowledge and a deeper understanding of trends that will affect us and our future.”

So today use this link to read something different, quality and deeper. Something new for the start of the new week.

Tagi: ,

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !