craft it forward.

Še v starem letu sem sodelovala v enem zanimivem blogerskem projektu imenovanem Craft it Forward. Blogerka Julija je na svojem blogu objavila izdelke, ki jih je prejela, in pozvala ostale blogerje, da objavo komentiramo. Prvih pet, ki smo napisali komentar, smo tako prejeli izdelke, ki jih je naredila sama. Jaz sem tako v dar dobila uhančke, doma narejen washi tape in ročno pobarvane papirnate vrečke. Julija, hvala!

Zdaj pa sem jaz na vrsti, da projekt nadaljujem. Torej, komentirajte to objavo in prvih pet blogerk/blogerjev, bo v čimkrajšem času od mene prejelo nekaj, kar bom sama naredila, hkrati pa bodo morali na svojem blogu igro nadaljevati. Ste za? :)

Tagi:

  1. Lepo, ko se kolo darovanja ne ustavi… Ceprav nisem blogerka, obljubim, da bom vrtiljak obdarovanja nadaljevala :)

  2. Alenka, žal pravila pravijo, da lahko v tej igri sodelujejo samo blogerji, saj je potrebno napisati objavo in prvi, ki komentirajo, prejmejo darilca. Mogoče pa razmisliš o blogu in sodeluješ kdaj drugič ;)

  3. Blogiranje bo pocakalo na druge, bolj raztegnjene case… hvala za odgovor in vse dobro v novem letu! :)

  4. Enako, tudi tebi :)

  5. Alenka, enak projekt obtaja tudi na FB, tako da če imaš profil, preprosto v status vpišeš spodnje in počakaš, kaj bo :)

    2013 Creative Pay-it-Forward: The first five people to comment on this status will receive from me, sometime in this calendar year, a gift – perhaps a book, or baked goods, or a candle, music – a surprise! There will likely be no warning and it will happen whenever the mood strikes me.

    The catch? Those five people must make the same offer in their FB status. Anyone willing to play?

  6. Lustno. Morda pa res zacnem svoj krog. Hvala za info :)

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !